Saturday, 19 February 2011

Ada kawan lawat Blog aku tapi die kata susah nak komen btul ke?

so aku buat uji kaji jap????

4 comments:

CiK PoT 's said...

betullah ... melecehkan betul

Ms. LaLA said...

dah senang dah.... hehe

Zyash said...

Betul, zyash setuju...sebab tempat nak komen 2 lambat loading, kdg2 x keluar lansung, tapi 2 dulu la..hehe, sekarang dah ok.. Dulu w/pun lmbat ZYASH tetap refresh berkali2 blog cik pot ne tau..sebab mmg suke kawan ngan akak cik pot kita ne..huhu..

CiK PoT 's said...

oh...betullah.... Zyash... kawan cik pot nak follow pon dier kta susah dan leceh....

TeRbaik Dari LadanG.....Just Click

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CERITA YANG SUKE DI HEBOH2 KAN ni haa.......