Sunday, 6 March 2011

DAPAT MINYAK WANGI FREE....

wah... gembira sakan aku minggu ni coz berjalan sakan dengan purfume baru...hi/hi/... harum ajer.... memanglah pelikkkan kenapa aku leh dapat bendaalah ni free je kan.... sebab eh.... aku ada link dengan satu kedai emas 916 tu okeh.... emas tulen Okey!!!kalau ramai aku bawak customer kat kedai dier lagi ligan ler aku dapat macam2 hadiah... hu..hu.... wangi bukan main. import dari China..... so sesape nak beli  emas jom aku tunjukkan kedai eh.... harga pasaran skang RM 150 for 100 gram tapi ngan aku kire 135 jerk..... JOM2 beli emas...... Tak rugi.... sesak2 ade nilai.... dari korang beli benda ngarut2 lain tu ....
Jenama tak penting janji wangi .... memang sangat-sangat wangi....

6 comments:

niesz said...

best nyer dpt perfume free..ehe..

Zyash said...

Cik pot, kat mane kedai emas 2, ingat nak beli la...kira murah la 2.... Aduhai..nape la ZYASH tau lambat, sebab dah beli seutas rantai dah hasil wet ASB ari 2...huhu, kene tggu tahun depan plak...

CiK PoT 's said...

ha;ah memang best niasz... nak tak? kalu nak rasa paki ckit bolehlah... tapi kenalah beli emas dulu...

CiK PoT 's said...

Zyash... ha... kalau nak beli nanti coling Cik Pot k... nanti kalu g tau terus tak patlah cik Pot ha diah lagi.... hu..hu dah abis exam?

Zyash said...

Bulan 4 baru exam la cik pot...ne baru test tau..huhu.. ok..anti ZYASH calling2 tau..leh wat tempah nama atau loket x kedai emas 2?

CiK PoT 's said...

boleh zyash dikira mengikut abjad. contoh Cik pot tempah WANI RM450. dan ikut besar atau kecik termasuk berat.Zyash ni mesti pandai simpan duit kan? suke2

TeRbaik Dari LadanG.....Just Click

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CERITA YANG SUKE DI HEBOH2 KAN ni haa.......